Σε εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου για τον Νίκο Καπετανίδη ο Θ. Αμπατζόγλου

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Καπετανίδη «Νίκος Καπετανίδης. Ο ηρωικός δημοσιογράφος του Πόντου» παρέστη ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά ότι «ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου επιτελεί σπουδαίο πολιτιστικό και πατριωτικό έργο».

Για την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου για τη ζωή και το έργο του

Πόντιου δημοσιογράφου Νίκου Καπετανίδη η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Η παρουσία του συνδυασμού μας στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου για την παρουσίαση του βιβλίου για τον ήρωα Νίκο Καπετανίδη στέλνει το μήνυμα της προάσπισης της ιστορίας και της ταυτότητας του έθνους μας.

Αυτές τις στιγμές που τα εθνικά μας συμφέροντα πλήττονται, τιμούμε τη μνήμη όλων όσοι θυσιάστηκαν για την ιστορία, τον πολιτισμό και την κατοχύρωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Η συμβολή του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου στη διατήρηση της εθνικής μας κληρονομιάς και αλήθειας είναι εξόχως σημαντική.

Το Μαρούσι της Νέας Εποχής θα στηρίξει ακόμη περισσότερο εκείνους τους πολιτιστικούς φορείς και τις δράσεις εξωστρέφειας που αναδεικνύουν την κληρονομιά του τόπου μας.

The post Σε εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου για τον Νίκο Καπετανίδη ο Θ. Αμπατζόγλου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα