Σε εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Λυκόβρυσης ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παναγιώτη Ιωάννου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών, που άρεσε σε μικρούς και μεγάλους, στο εξαιρετικό περιβάλλον του κτήματος Αριάδνη στην Βαρυμπόμπη, με πολλές εκπλήξεις εξαιρετικό δείπνο και με γευστικά εδέσματα.

Δεν

έφυγε κανείς χωρίς να πάρει ένα δώρο. Τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης με καμάρι φόρεσαν το αναμνηστικό μπλουζάκι που επάνω έγραφε «…ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ 25/6/2031» και ήταν μια χορηγία από την ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, όπου το κόστος χορηγίας άγγιξε τα 300 ευρώ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, στην ομιλία της, ανέφερε:

«Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τη χορηγία των αναμνηστικών t-shirts από γνωστό επιχειρηματία, αλλά και για τη στήριξη του κ. Ιωάννου σε όλα τα αιτήματά μας».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το βίντεο που παρουσιάστηκε, με εικόνες όλων των παιδιών, από τη πρώτη στιγμή της γέννησής τους έως και τα 12 τους χρόνια, έως την έκτη τάξη.

«Είναι ευχάριστο πολύ να βλέπεις παιδικά χαμόγελα και δημιουργικούς ανθρώπους. Οφείλω να είμαι δίπλα στους δημότες, γι’ αυτό θα συνεχίζω να δουλεύω!», δήλωσε ο κ. Ιωάννου.

The post Σε εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Λυκόβρυσης ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα