Σε εκδήλωση με θέμα την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην Παλλήνη ο Γ. Πατούλης

O υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε σε ημερίδα με θέμα τον ρόλο της Περιφέρειας στην κατασκευή και επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, η οποία διοργανώθηκε στην Παλλήνη.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αν. Αττικής, Δ. Γιαρένης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Μ. Βορίδης, Β. Οικονόμου και Γ. Βλάχος, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Θ. Ζαγοράκης, ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α. και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χ. Κονταρίδης, ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, ο πρώην δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο αντιδήμαρχος Διονύσου Βασίλης Δαρδαμάνης, η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, Μαρία Γιαννίρη, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά και αθλητικοί παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Χαιρετίζοντας την ημερίδα ο κ. Πατούληςχαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι στη χώρα που γεννήθηκαν οι ΟλυμπιακοίΑγώνες, να υπάρχουν Δήμοι στην Αττικήπου δεν διαθέτουν αθλητικές υποδομές ή να είναι εγκαταλειμμένες στην τύχη τους.

«Στόχος μας είναι σε συνεργασία με τους Δήμους να δρομολογήσουμε παρεμβάσεις προκειμένου να μην υπάρξει ούτε ένας Δήμος που θα μείνει χωρίς δικό του γήπεδο, μέσα από fast track διαδικασίες» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η επένδυση στα αγαθά του αθλητισμού και στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι είναι μονόδρομος. Στο πλαίσιο αυτό θα επενδύσουμε σοβαρά, με όραμα και στρατηγική στις αξίες του αθλητισμού. Η Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τις ακαδημίες της Αττικής θα αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες ώστε η μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής να γίνει μοχλός ανάπτυξης του αθλητισμού, μέσα από την ενίσχυση έργων υποδομής σε κάθε γειτονιά. Κάνουμε Νέα Αρχή στις ζωές μας, Νέα Αρχή για την Αττική».

The post Σε εκδήλωση με θέμα την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην Παλλήνη ο Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα