Σ. Ρούσσος: Ξεκινά ξανά το δεύτερο έργο ασφαλτοστρώσεων στο Χαλάνδρι

Ξεκινά και πάλι το δεύτερο έργο ασφαλτοστρώσεων το οποίο θα καλύψει κυρίως περιοχές στο Πάτημα και το Κάτω Χαλάνδρι.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος αναφέρει σχετικά: «Επανεκκίνηση για το μεγαλύτερο από τα έργα οδοποιίας που έχουν εκτελεστεί ποτέ στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για έργο αξίας 6.600.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021 από την περιοχή της Τούφας και θα καλύψει κυρίως τις περιοχές όπου ολοκληρώθηκαν τα δύο έργα ομβρίων που εκτέλεσε ο Δήμος το 2018-2019 και 2020-2021.

Μετά την υπογραφή

της σύμβασης, πριν λίγες μέρες, ξεκινά και το δεύτερο έργο ασφαλτοστρώσεων αξίας 2.000.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Δημοσίων Επενδύσεων” που είχε δημοπρατηθεί το καλοκαίρι του 2019 και είχε καθυστερήσει με ενστάσεις και δικαστικές διαμάχες μεταξύ των εργοληπτών.

Ένα τρίτο έργο οδοποιίας αξίας 2.500.000 ευρώ που δημοπρατήθηκε το 2021 βρίσκεται σε διαδικασία ανάδειξης τελικού αναδόχου και αν όλα εξελιχθούν ομαλά με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες θα αρχίσει να εκτελείται ως το τέλος του χρόνου.

Στον προϋπολογισμό του 2022 έχει προβλεφθεί και τέταρτο έργο οδοποιίας αξίας 2.000.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να δημοπρατηθεί σε λίγο καιρό. Παρά τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στην εκτέλεση των έργων οι τεράστιες ανατιμήσεις υλικών, ελπίζουμε να γίνει και αυτό. Σταδιακά και πάντα ακολουθώντας τον σχεδιασμό εταιριών όπως του φυσικού αερίου, των οπτικών ινών, του ΔΕΔΔΗΕ, της ΕΥΔΑΠ, του ΟΤΕ κ.λπ. όλο το οδικό δίκτυο θα αλλάξει όψη».

The post Σ. Ρούσσος: Ξεκινά ξανά το δεύτερο έργο ασφαλτοστρώσεων στο Χαλάνδρι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα