Σ. Ρούσσος: Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το δίκαιο αίτημά μας για το Πεύκο Πολίτη

Όλους όσοι στήριξαν το αίτημα του Δήμου Χαλανδρίου και των πολιτών ευχαριστεί ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, μετά την προώθηση της πολεοδομικής μελέτης στο ΣΥΠΟΘΑ (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων) για την ένταξη στο σχέδιο πόλης του Πέυκο Πολίτη.

Ο κ. Ρούσσος αναφέρει σχετικά: «Η εισαγωγή της πολεοδομικής μελέτης του Πεύκο Πολίτη προς συζήτηση από το ΣΥΠΟΘΑ είναι μια θετική εξέλιξη. Φαίνεται ότι η δημοσιοποίηση του θέματος και η πίεση που ασκήθηκε το τελευταίο διάστημα από ένα ευρύ μέτωπο υποστήριξης του δίκαιου αιτήματος

του Δήμου και εκατοντάδων πολιτών, συνέβαλαν προς την κατεύθυνση αυτή, μετά από μια μακρά περίοδο αδικαιολόγητων καθυστερήσεων από πλευράς Περιφέρειας Αττικής.

Εκ μέρους όλης της πόλης ευχαριστώ όσους στήριξαν ανοιχτά το δίκαιο αίτημά μας να προωθηθεί η μελέτη στο ΣΥΠΟΘΑ, και ειδικά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ25, οι οποίοι κατέθεσαν σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή, τους περιφερειακούς συμβούλους της Δύναμης Ζωής που έθεσαν το θέμα στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και τον βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος επίσης στήριξε τις θέσεις, την επιχειρηματολογία, αλλά και την αντίδρασή μας. Περιμένουμε την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ και ελπίζουμε ότι θα ανοίξει οριστικά ο δρόμος για την επίλυση ενός προβλήματος που έχει ταλανίσει την πόλη επί μισό αιώνα».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

The post Σ. Ρούσσος: Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το δίκαιο αίτημά μας για το Πεύκο Πολίτη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούσσος, Ευχαριστώ, Πεύκο Πολίτη,roussos, efcharisto, pefko politi