Ρ. Δούρου στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής: Να ενισχυθούν οι αλυσίδες αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες του πολέμου – Αιχμές για εγκατάλειψη του Κέντρου Logistics

Την ανάγκη για την άμεση και αποτελεσματική οικοδόμηση αλυσίδων αλληλεγγύης από την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στην ανθρωπιστική και προσφυγική κρίση εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία επισήμανε η τέως περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

«Σε αυτές τις αλυσίδες ζωής και αλληλεγγύης οι τοπικές και περιφερειακές αρχές οφείλουν και μπορούν να συμβάλλουν ενεργά και αποτελεσματικά»,

τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε τη διοίκηση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη να ενεργοποιήσει ξανά το Κέντρο Logistics, που «έχει εγκαταλείψει», για την οργανωμένη αντιμετώπιση της σημερινής προσφυγικής συγκυρίας και συνολικά του προσφυγικού φαινομένου. «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες ξανθοί ή μελαμψοί, η αλληλεγγύη είναι ενιαία, αφορά όλους τους ξεριζωμένους, χωρίς διακρίσεις», τόνισε η κ. Δούρου απευθυνόμενη στον κ. Πατούλη.

The post Ρ. Δούρου στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής: Να ενισχυθούν οι αλυσίδες αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες του πολέμου – Αιχμές για εγκατάλειψη του Κέντρου Logistics appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα