Ρ. Δούρου προς Γ. Πατούλη: Μην προσπαθήσετε και τρίτη φορά να οικοδομήσετε πλαστές πλειοψηφίες

«Για δεύτερη φορά, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προσπάθησε, μαζί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, να συγκροτήσει τις Επιτροπές Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και εκείνη του Περιβάλλοντος», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη Δύναμη Ζωής, με επικεφαλής της τέως περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Πρόκειται για μία επιδίωξη, όπως σημειώνεται, «στηριζόμενη στις κυβερνητικές, νομοθετικές

αλχημείες», οι οποίες αλλοιώνουν την αποτύπωση της δύναμης των περιφερειακών παρατάξεων, παραχωρώντας πλειοψηφικά ποσοστά της τάξης των 3/5 στη διοικούσα παράταξη, χωρίς αυτά να αποτυπώνουν τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Για δεύτερη φορά απέτυχε. Και αυτό παρά τα “δεκανίκια” των “προθύμων”», σημειώνει η παράταξη και προσθέτει:

«Η σημερινή διοίκηση, πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της εξουσίας, αντί να παρουσιάσει στους πολίτες και στο Περιφερειακό Συμβούλιο έναν συνεκτικό σχεδιασμό που να αφορά στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στο περιβάλλον, και τη δρομολόγηση λύσεων στα σοβαρά αυτά ζητήματα, επιδιώκει την οικοδόμηση πλαστών πλειοψηφιών. Και αυτό με στόχο να καλύψει το έλλειμμα του πολιτικού σχεδιασμού της μέσα από αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις».

The post Ρ. Δούρου προς Γ. Πατούλη: Μην προσπαθήσετε και τρίτη φορά να οικοδομήσετε πλαστές πλειοψηφίες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα