Ρ. Δούρου: Να πρωτοστατήσει η T.A. στον αγώνα για δημοκρατία και υγεία

«Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που οι πολίτες, οι νέοι, οι γονείς και τα παιδιά μας, δοκιμάζονται από την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας από μια κυβέρνηση που, για να κουκουλώσει τις ευθύνες της, αντιμετωπίζει πλέον κάθε πρόβλημα με αστυνομική βία και αυθαιρεσία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας των πολιτών».

Αυτά δήλωσε σήμερα (12/3) η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής, τέως περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μετά από την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών

«Σωτηρία», που βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης κατά της πανδημίας, όπως ενημερώνει η Δύναμη Ζωής.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Δύναμη Ζωής σημειώνει τα εξής:

Η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής είχε συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, Σ. Μητσιάδη, τον διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας, Γ. Κατακουζηνό, την υποδιευθυντρια Διοικητικής Υπηρεσίας, Ευ. Σιώζου και τον προϊστάμενο Βιοϊατρικης, Δ. Μάρκου.

Κατόπιν περιηγήθηκε στους χώρους όπου έχουν εγκατασταθεί τα μηχανήματα του προγράμματος της Δύναμης Ζωής, όπως ο ψηφιακός στεφανιογράφος και ενημερώθηκε για τις εκκρεμότητες που αφορούν εξοπλισμό που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής, όπως τους 10 αναπνευστήρες και έξι μόνιτορ -απαραίτητες υποδομές για την πανδημία.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της παράταξης Δύναμη Ζωής

The post Ρ. Δούρου: Να πρωτοστατήσει η T.A. στον αγώνα για δημοκρατία και υγεία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα