«Πυρά» Συμπολιτείας κατά της παράταξης Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή

Τα «πυρά» της προς τον συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή στρέφει η παράταξη Συμπολιτεία απαντώντας σε πρόσφατη ανακοίνωση του συνδυασμού του Αντώνη Φειδοπιάστη, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Η Συμπολιτεία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Συμπολιτεία και τα στελέχη της συμμετέχουν στα κοινά του Δήμου μας με στόχο της βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του

Ρόλος μας είναι να επισημαίνουμε τα λάθη,

τις παραλήψεις και τις αδυναμίες της δημοτικής αρχής που σήμερα είναι αυτή που έχει την ευθύνη για την κακή καθαριότητα, τις κακές συνθήκες ασφάλειας, το κυκλοφοριακό, την κακή ποιότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων και το κυριότερο την ευθύνη να μένουν στάσιμα όλα τα μεγάλα θέματα πολεοδομικού σχεδιασμού και των υποδομών του Δήμου Πεντέλης.

Ρόλος μας επίσης είναι να προτείνουμε λύσεις για τα προβλήματα αυτά.

Ρόλος μας δεν είναι να λέμε όχι σε όλα, ούτε να διαφωνούμε σε κάτι το οποίο κρίνουμε ότι είναι σωστό. Δεν το κάναμε μέχρι σήμερα, δεν θα το κάνουμε ούτε προεκλογικά.

Ρόλος μας επίσης δεν είναι να σχολιάζουμε τις θέσεις των άλλων συνδυασμών της αντιπολίτευσης διότι αυτό δεν μας αντιπροσωπεύει και δεν προσφέρει λύσεις στα προβλήματα του τόπου. Δεν το κάναμε μέχρι σήμερα, δεν θα το κάνουμε ούτε προεκλογικά. Άλλωστε δεν το έχουμε ανάγκη. Η Συμπολιτεία στοχεύει στην πρώτη θέση και στη νίκη στις εκλογές και αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και η δημοτική αρχή που τα προκαλεί.

Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε κάποιους συναδέλφους της αντιπολίτευσης που ασχολούνται μαζί μας, τους κατανοούμε. Τους κατανοούμε μάλιστα ακόμα περισσότερο διότι έχουν πρόσφατες δημοσκοπήσεις που τους αναγκάζουν να ασχολούνται μαζί μας. Θα θέλαμε να τους θυμίσουμε τη στάση τους στις εκλογές του δευτέρου γύρου του 2014 όπου τότε είχαν τη δυνατότητα να τερματίσουν τη διοίκηση Στεργίου, αλλά επέλεξαν καιροσκοπικά.

Επειδή δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με το παρελθόν και επειδή τους πιστεύουμε ότι θέλουν την απομάκρυνση του κ. Στεργίου από τη δημοτική αρχή, τους καλούμε να αντιληφθούν ότι η συνεργασία όλων μας είναι η απάντηση, όχι μόνο για να κλείσει αυτός ο κακός για την πόλη κύκλος της διοίκησης Στεργίου, αλλά για να ανοίξει ένας νέος κύκλος προόδου, σχεδιασμού, έργων και κυρίως συνεργασιών για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας.

Τέλος με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου, ευχόμαστε σε όλους τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους τους, καλό και πάνω από όλα έντιμο αγώνα.

The post «Πυρά» Συμπολιτείας κατά της παράταξης Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα