Ψήφισμα για την αναστολή καθημερινής εφημερίας του Παίδων Πεντέλης καταθέτει στο Δ.Σ. το Μένω στο Χαλάνδρι

Ψήφισμα για την αναστολή καθημερινής εφημερίας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης καταθέτει στο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη Μένω στο Χαλάνδρι, τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή πρέπει να ανακληθεί το γρηγορότερο δυνατό.

Ο επικεφαλής της παράταξης Ν. Πράσσος, αναφέρει σχετικά στην πρότασή του για το ψήφισμα:

«H αναστολή της καθημερινής εφημερίας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης είναι μια άστοχη απόφαση και πρέπει να ανακληθεί το γρηγορότερο δυνατό.

Το Παίδων Πεντέλης

είναι ένα από τα μόνο τρία δημόσια Νοσοκομεία Παίδων της Αττικής. Εξυπηρετεί έναν μεγάλο πληθυσμό (Βόρεια Αττική, Ανατολική Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, κ.λπ.) που τώρα στερείται τη νοσοκομειακή παιδιατρική περίθαλψη.

Ήδη, λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο με τέσσερεις γραμμές, εμβολιάζοντας πάνω από 400 παιδιά ημερησίως. Το Παίδων Πεντέλης εξυπηρετεί, παρά τις ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό, πάνω από 300 παιδιά την ημέρα στις γενικές εφημερίες του και πάνω από 5.000 παιδιατρικά περιστατικά τον μήνα.

Ο συνδυασμός Μένω στο Χαλανδρι μας ζητά την απόσυρση κάθε μέτρου μετατροπής του Νοσοκομείου Παίδων σε εμβολιαστικό κέντρο παιδιών μόνο.

Επίσης, είναι αναγκαία η σοβαρή ενίσχυση του nοσοκομείου σε προσωπικό και εξοπλισμό, προκειμένου να επιτελέσει με τους καλύτερους όρους το κρίσιμο έργο του».

The post Ψήφισμα για την αναστολή καθημερινής εφημερίας του Παίδων Πεντέλης καταθέτει στο Δ.Σ. το Μένω στο Χαλάνδρι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα