Πρωτοβουλία Πολιτών: Η διοίκηση Μαυρίδη είναι έκθετη για τη μέχρι σήμερα ζημία στην περιουσία του Δήμου

Η σημερινή δημοτική πλειοψηφία δεν εγγυάται την αποτελεσματική οικονομική διαχείριση και την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου. Η διοίκηση Μαυρίδη είναι έκθετη για τη μέχρι σήμερα ζημία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από μη καταβληθέντα ενοίκια και άλλες υποχρεώσεις (ΔΕΗ κλπ) που άφησε χρέος ο τελευταίος ενοικιαστής του χώρου δίπλα στο δημαρχείο (πρώην flocafe).
Η πρόθεση συνεπώς του δημάρχου και της δημοτικής πλειοψηφίας να προβούν σε νέο διαγωνισμό ενοικίασης του χώρου μας βρίσκει

αντίθετους για δυο λόγους:

1. Δεν νοείται να δεσμεύεται η διάθεση ενός από τα λίγα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές.

2. Η παρούσα διοίκηση Μαυρίδη δεν εγγυάται αξιόπιστες διαδικασίες. Ευθύνεται στον μέγιστο βαθμό για την αδιαφορία της στη νομική δίωξη του αντισυμβαλλόμενου. Εκφράζουμε συνεπώς την αντίθεσή μας στη διαδικασία προκήρυξης νέου διαγωνισμού από το δημοτικό συμβούλιο. Και τέλος, εφόσον γίνουμε δημοτική αρχή, δηλώνουμε εντίμως ότι οι ευθύνες για τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου δεν θα μας αφήσουν ασυγκίνητους!

ΥΓ1: Δεν εξαιρούνται ευθυνών οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, που φιγουράρουν σε άλλες παρατάξεις με μόνιμο μέλημα τη σωτηρία του τόπου. Συμπεριλαμβάνονται στα παραπάνω.

ΥΓ2: Φυσικά θα είμαστε παρόντες στη δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 8 Ιουνίου.

The post Πρωτοβουλία Πολιτών: Η διοίκηση Μαυρίδη είναι έκθετη για τη μέχρι σήμερα ζημία στην περιουσία του Δήμου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα