Προληπτικά κλειστός στις 29/1 και 1/2 ο 1ος Παιδικός Σταθμός Χαλανδρίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Πριν από την επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών ο Δήμος Χαλανδρίου διενήργησε προληπτικά τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους και διασφάλισε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για την ασφαλή λειτουργία τους, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ανίχνευση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στο 1ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας του, με απόφαση του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, μετά από υπηρεσιακή εισήγηση των αρμοδίων.

Η λειτουργία

του αναστέλλεται για την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 και αναμένονται τα αποτελέσματα μετά τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης Covid-19 στο προσωπικό, επισημαίνει η διοίκηση.

«Ο παιδικός σταθμός έκλεισε προληπτικά με απόφαση δημάρχου μετά την καταγραφή μεμονωμένων κρουσμάτων. Ακολουθούμε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα σχετικά με τα μέτρα προστασίας, με τη μέγιστη αυστηρότητα και ασφάλεια, σε συνεργασία με το προσωπικό και τους γιατρούς των παιδικών σταθμών. Παραμένουμε σε επαγρύπνηση για κάθε περαιτέρω μέτρο που πρέπει να ληφθεί», δήλωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Ιωάννα Αθανασάτου.

The post Προληπτικά κλειστός στις 29/1 και 1/2 ο 1ος Παιδικός Σταθμός Χαλανδρίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα