Προχωρεί το έργο οδοποιίας στο Κάτω Χαλάνδρι

Συνεχίζεται το Σάββατο 1 Οκτωβρίου το έργο οδοποιίας στο Κάτω Χαλάνδρι, στις οδούς Σαλαμίνος, Σαχτούρη, Φιλικής Εταιρίας, Κιλκίς, Αριστοφάνους, Εσπερίδων, Δαναίδων, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος.

Σταδιακά οι εργασίες θα επεκταθούν σε όλες τις γειτονιές όπου έχουν ολοκληρωθεί τα έργα υποδομών άλλων φορέων, όπως για παράδειγμα οι οπτικές ίνες της Cosmote, η μεγάλη επέκταση που έκανε τους προηγούμενους μήνες το Φυσικό Αέριο, τα έργα της ΕΥΔΑΠ,

του ΔΕΔΔΗΕ κ.λπ.

«Είχαν προηγηθεί τα δύο μεγάλα εργα ομβρίων του Δήμου που κάλυψαν 10 χλμ. οδικού δικτύου και πλημμυρική λεκάνη 2.000.000 τ.μ., το 2017-2019 και 2019-2021» σημειώνει ο κ. Ρούσσος, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και προσθέτει:

«Ο δήμος,έγκαιρα ήδη από το 2019 δημοπρατούσε κάθε χρόνο από ένα μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων, ώστε να είναι έτοιμος για την οδοποιία μόλις τελείωναν οι άλλοι φορείς. Έχουν δημοπρατηθεί συνολικά τέσσερα έργα καθολικών ασφαλτοστρώσεων, αξίας 13.100.000 ευρώ και τώρα εκτελούνται τα δύο που δημοπρατήθηκαν το 2019 και το 2020. Τα αλλά δύο, που δημοπρατήθηκαν το 2021 και το 2022, είναι σε διαδικασία ανάδειξης αναδόχου, ενστάσεων και εγκρίσεων από τα αρμόδια κρατικά όργανα. Παρά τη δίχρονη πανδημία, τις τεράστιες ανατιμήσεις υλικών λόγω πληθωρισμού, τις σοβαρές δυσκολίες που δημιουργεί και στον δήμο το υπέρογκο ενεργειακό κόστος, μέχρι στιγμής το τεχνικό πρόγραμμα εκτελείται κανονικά, χάρη στη χρηστή διοίκηση, τον οικονομικό ορθολογισμό και την αποτελεσματικότητα εργαζομένων και διοίκησης του δήμου. Θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους που συμβάλλουν αθόρυβα στην αλλαγή της πόλης».

The post Προχωρεί το έργο οδοποιίας στο Κάτω Χαλάνδρι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προχωρεί, Κάτω Χαλάνδρι,prochorei, kato chalandri