Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας – Συνεχής ενημέρωση

Δρόμοι έκλεισαν στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας και της χιονόπτωσης που έπληξε το Λεκανοπέδιο σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (τελευταία ενημέρωση στις 16:00) κλειστοί είναι οι ακόλουθοι δρόμοι στην Αττική:

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ ρεύμα προς «Regency Cazino Mont Parnes» (από ώρα 08:45).Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος «Αβράμης»,
ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια (από ώρα 00:10).Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό (από ώρα 00:50).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (τελευταία ενημέρωση στις 14:00) κλειστοί είναι οι ακόλουθοι δρόμοι στην Αττική:

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ ρεύμα προς «Regency Cazino Mont Parnes» (από ώρα 08:45).Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.6η χ/θ Π.Ε.Ο Αθηνών – Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος «Αβράμης», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια (από ώρα 00:10).Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό (από ώρα 00:50).Εκτροπές στη Λ. Αττικού Άλσους από την οδό Έβρου και στην οδό Καρπενησιώτη από την οδό Βριλησσού, περιοχή Γαλάτσι (από ώρα 11:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (τελευταία ενημέρωση στις 12:00) κλειστοί είναι οι ακόλουθοι δρόμοι στην Αττική:

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ ρεύμα προς «Regency Cazino Mont Parnes» (από ώρα 08:45).Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.6η χ/θ Π.Ε.Ο Αθηνών – Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος «Αβράμης», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια (από ώρα 00:10).Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό (από ώρα 00:50).

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (τελευταία ενημέρωση 10:00), κλειστοί είναι οι δρόμοι:

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος του καταστήματος «Ζυγός» ρεύμα προς «Regency Cazino Mont Parnes» (από ώρα 00:05).Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.6η χ/θ Π.Ε.Ο Αθηνών – Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του «Γηπέδου» έως την περιοχή Ανατολή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος «Αβράμης», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια (από ώρα 00:10).Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό (από ώρα 00:50)

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (ενημέρωση ώρα 8:00), κλειστοί είναι οι δρόμοι:

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος του καταστήματος «Ζυγός» ρεύμα προς «Regency Cazino Mont Parnes» (από ώρα 00:05).Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.6η χ/θ Π.Ε.Ο Αθηνών – Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του «Γηπέδου» έως την περιοχή Ανατολή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος «Αβράμης», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια (από ώρα 00:10).Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό (από ώρα 00:50).Έξοδος Αττικής Οδού προς Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (από ώρα 02:45).Επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, Δήμος Κηφισιάς, (από ώρα 02:35) . Την 08:00 ώρα, άνοιξε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.Επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος του Γηπέδου Καισαριανής, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κατεχάκη (από ώρα 03:30).Επί της Λ. Κατεχάκη έξοδος προς Καισαριανή, (από ώρα 04:40).

The post Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας – Συνεχής ενημέρωση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα