Ποιοι αντιδήμαρχοι τα… είπαν έντονα στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής στη διάρκεια των rapid tests;

Μεμεγάλη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 ηπρογραμματισμένη διενέργεια rapid tests στην κεντρική πλατεία ΑγίαςΠαρασκευής, όπως μας ενημερώνει η δημοτική αρχή με ανάρτησή της σε μέσοκοινωνικής δικτύωσης. Μια δράση που, ωστόσο, συνοδεύτηκε -τουλάχιστον σύμφωναμε τις πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία του «Ε»- και από κάποιο σοβαρόαπρόοπτο.

Και δεν αναφερόμαστε,

βέβαια, στα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, τα οποία ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αλλά για μια έντονη λογομαχία μεταξύ δύο αντιδημάρχων. Οι πληροφορίες μας, λοιπόν, αναφέρουν ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου αντάλλαξαν έντονα λόγια, μπροστά σε πολίτες που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν το έλεγχο, και μάλιστα αλληλο-απειλήθηκαν με μηνύσεις. Μπροστά στο συμβάν, πάντα σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, βρισκόταν και ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος αναγκάστηκε να απομακρυνθεί διακριτικά, μη θέλοντας προφανώς να παρέμβει στην αντιδικία των δύο αντιδημάρχων του.

Ολόγος της αντιπαράθεσης δεν μας γνωστοποιήθηκε, αλλά το γεγονός ότι οι δύοπρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν «διασταυρώσει ξίφη» και κατά τη διάρκειαπρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα τότε τηναποχώρηση ενός εκ των δύο από την τηλεδιάσκεψη, δείχνει ότι το «χάσμα» μεταξύτους μάλλον είναι βαθύ.

Θαέχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο δήμαρχος καταφέρει να «γεφυρώσει» τις όποιεςδιαφορές μεταξύ των αντιδημάρχων του ή, τελικώς, θα πρέπει να αναζητήσει κάποιαάλλη λύση…

The post Ποιοι αντιδήμαρχοι τα… είπαν έντονα στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής στη διάρκεια των rapid tests; appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα