Πλήθος καταναλωτών στην 33η δράση αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι

Εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, σταθεροί στο ραντεβού τους, από νωρίς το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018, προσήλθαν στο σημείο διεξαγωγής της 33ης δράσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου για τις καθιερωμένες τους αγορές, καθώς και για να προμηθευτούν σαρακοστιανά, αλλά και αρτήσιμα προϊόντα αρίστης, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωσ του Δήμου, ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Η πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως, όπως επισημείνεται στην ανακοίνωση, «αντίδοτο

στην κρίση», ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός. Εδώ και πέντε χρόνια στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την ευκαιρία της 33ης δράσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε κοντά στους παραγωγούς και στους καταναλωτές, και ανέφερε: «Η μεγάλη προσέλευση καταναλωτών από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων και της Αττικής αποδεικνύει ότι η πολύ καλή οργάνωση της δράσης μας και η μεγάλη ποικιλία σε παραγωγούς και προϊόντα αποτελούν πόλο έλξης για τις αγορές τους. Θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τέτοιες δράσεις στηρίζοντας και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία τα νοικοκυριά της πόλης μας».

Στη συγκεκριμένη δράση συμμετείχαν 55 παραγωγοί διαθέτοντας πάνω από 170 προϊόντα. Οι συμμετέχοντες παραγωγοί έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με τον Δήμο, βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων. Μεταξύ των προϊόντων με τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν το ελαιόλαδο, το μέλι, το κρασί, τα νηστίσιμα προϊόντα, τα εποχικά άνθη.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων αγαθών και τις τιμές τους και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου, Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άψογη οργάνωση.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους και τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην 33η αγορά παραβρέθηκε, επίσης, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη.

Η επόμενη, πασχαλινή, δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου 2018.

The post Πλήθος καταναλωτών στην 33η δράση αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα