Περιοδεία του Κώστα Δράκου στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου έκανε περιοδεία ο Κώστας Δράκος, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου με την Λαϊκή Συσπείρωση, το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Μαζί του ήταν ο Σπύρος Κωνσταντάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής, πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και εργαζόμενος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ο υποψήφιοι μίλησαν με εργαζόμενους του Δήμου διαφόρων ειδικοτήτων και άκουσαν τα προβλήματά τους.

Τόνισαν ότι η γενίκευση των ελαστικών σχέσεων

εργασίας στον Δήμου οδηγεί στο να αυξάνεται συνεχώς το ποσοστό των συμβασιούχων ταυτόχρονα με την υποστελέχωση που χρησιμοποιείται ως άλλοθι για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών.

Ανέδειξαν ότι η πολιτική της υποστελέχωσης και των προσωρινών, ελαστικών και συχνά κακοπληρωμένων θέσεων εργασίας -την οποία ακολουθεί πιστά η διοίκηση Αμπατζόγλου- έχει τη σφραγίδα όλων των τελευταίων κυβερνήσεων καθώς και της Ε.Ε. Είναι η πολιτική που βάζει ως προτεραιότητα τα κέρδη των λίγων σε σχέση με τις ανάγκες των πολλών.

Από αυτή βγαίνουν κερδισμένοι οι ιδιώτες που βλέπουν πεδίο κερδοφορίας σε διάφορους τομείς όπως στην καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, την συντήρηση πρασίνου ενώ βγαίνουν χαμένοι οι εργαζόμενοι που ζουν με την ανασφάλεια των ολιγόμηνων συμβάσεων και οι δημότες αφού η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου οδηγεί στη μείωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών ταυτόχρονα με την αύξηση των δημοτικών φόρων λόγω της ιδιωτικοποίησής τους.

Ο Κώστας Δράκος και ο Σπύρος Κωνσταντάς είπαν ότι η πολιτική αυτή μπορεί και πρέπει να ανατραπεί. Ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός τους Αμαρουσίου πρέπει να ενισχύσουν την Λαϊκή Συσπείρωση που στέκεται στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει με προτάσεις, διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις. Ανέδειξαν το παράδειγμα του κομμουνιστή δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη που μαζί με τον λαό της περιοχής έχουν βάλει φρένο σε αυτή την κατάσταση.

Το «όχι άλλη θητεία Αμπατζόγλου», «όχι άλλη θητεία κυβερνητικού δημάρχου», μπορεί να εκφραστεί με σημαντική ισχυροποίηση της Λαϊκής Συσπείρωσης και στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

Τέλος, προσκάλεσαν τους εργαζόμενους στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ στο Δημαρχείο.

The post Περιοδεία του Κώστα Δράκου στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιοδεία, Κώστα Δράκου, Δήμου Αμαρουσίου,periodeia, kosta drakou, dimou amarousiou