Περιοδεία Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής στις αγορές Κοντόπευκου – Παραδείσου

Υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Ηλία Τσιμπουκάκη, είχε ζωντανή επαφή και συζήτηση με εμπόρους, αυτοαπασχολούμενους και κατοίκους, στην αγορά του Κοντοπεύκου την περασμένη Παρασκευή 15/9 και του Παραδείσου το πρωί του Σαββάτου 16/9.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Περιφερειακοί Σύμβουλοι στο Βόρειο Τομέα: Θανάσης Τζίμας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και η Αφροδίτη Αυγερινού περιφερειακή σύμβουλος Βορείου Τομέα καθώς

και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κάλεσαν κατοίκους και εργαζόμενους η αγανάκτηση που νιώθουν για τους όρους δουλειάς και ζωής τους να μετατραπεί σε αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Περιφερειακής Αρχής.

Έφεραν στο προσκήνιο τις διεκδικήσεις από κυβέρνηση και τοπική διοίκηση για κάλυψη των σύγχρονων αναγκών σε δωρεάν υπηρεσίες και υποδομές σύγχρονων ασφαλών παιδικών σταθμών και σχολείων, χώρων αθλητισμού και πολιτισμού, για συντήρηση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων, για επέκταση των ελεύθερων χώρων πρασίνου, για την απόλυτη προστασία του Υμηττού.

Τόνισαν ότι είναι ώρα να «πάμε αλλιώς» στο δρόμο της σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική, δυναμώνοντας τη μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, να ανατρέψουμε τον αρνητικό συσχετισμό με στήριξη στη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια.

The post Περιοδεία Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής στις αγορές Κοντόπευκου – Παραδείσου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιοδεία Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής, Κοντόπευκου – Παραδείσου,periodeia laikis syspeirosis agias paraskevis, kontopefkou – paradeisou