Περιφέρεια Αττικής: Ταυτισμένη με την απόλυτη αδράνεια και μιζέρια η αντιπολίτευση

Τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, οι οποίες -με τη μη συμμετοχή τους- ματαίωσαν την διά περιφοράς συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής καταγγέλλει η περιφερειακή αρχή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Μπαίνουμε αισίως στον 4ο χρόνο της παρούσας αυτοδιοικητικής θητείας και ακόμα δεν έχουμε ακούσει μία πρόταση από την αντιπολίτευση της Περιφέρειας Αττικής για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα των πολιτών της Αττικής.

Συνεπείς στα (μη) πεπραγμένα από την εποχή της δικής

τους διοίκησης, η κ. Δούρου και συλλήβδην η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης εξακολουθούν να παράγουν μόνο στείρο λόγο, αδράνεια και κενές περιεχομένου κορώνες, μονάχα προκειμένου να εισπράξουν κομματικά εύσημα και αδιαφορώντας προκλητικά για τις ανάγκες του λαού της Αττικής.

Αγνοούν εκ συστήματος τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και μοναδική τους έγνοια είναι να βάλουν ανάχωμα σε οτιδήποτε παραγωγικό, είναι ταυτισμένοι με τη στασιμότητα και έχουν δυσανεξία στα έργα, την πρόοδο και την εξέλιξη. Γι’ αυτό, εξάλλου, καταλήγουν δυσανεκτικοί με την παρούσα διοίκηση, η οποία μέσα σε τρία, μόλις, χρόνια έχει κάνει όσα προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας Αττικής απέτυχαν να κάνουν επί δεκαετίες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε συγχαρητήρια στη μείζονα αντιπολίτευση της αδράνειας για την… επικών διαστάσεων επιτυχία της, σε απόλυτη συμπαιγνία με τις υπόλοιπες παρατάξεις του αυτοαποκαλούμενου δημοκρατικού τόξου, να προκαλέσει την έλλειψη της εκ του Νόμου απαιτούμενης απαρτίας στην 25η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τη ματαίωση της συνεδρίασης

The post Περιφέρεια Αττικής: Ταυτισμένη με την απόλυτη αδράνεια και μιζέρια η αντιπολίτευση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα