Περιφέρεια Αττικής και πλήθος Δήμων στήριξαν τις συναυλίες της Τίνας Τράκου για το «Βήμα Ζωής»

Σε ένα κλίμα απίστευτης χαράς και αισιοδοξίας πραματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές συναυλίες της Τίνας Τράκου για τη στήριξη του Συλλόγου «Βήμα Ζωής» και τα παιδιά με αναπηρία και καρκίνο. Η Περιφέρεια Αττικής και πλήθος Δήμων στάθηκαν στο πλευρό της καλλιτέχνιδας, η οποία με την ευγενική ψυχή της προσπάθησε να περάσει το μήνυμα πως οι άνθρωποι με αναπηρία μπορούν και πρέπει να είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό σύνολο,

να τους δίνουμε την ευκαιρία να πραγματοποιούν τα όνειρά τους και να εξελίξουν τα ταλέντα τους.

Μετά την αξιόλογη προσπάθεια στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Μη λυπάσαι», σε μουσική και στίχους του Ν. Παπαδόπουλου, να πρωταγωνιστήσει στο video clip η Νανά Τζαβάρα, ένα κορίτσι με αναπηρία, και τα έσοδα από τις πωλήσεις να δοθούν στον Σύλλογο «Βήμα Ζωής», το επόμενο βήμα της ήταν η συμμετοχή της όμορφης δεσποινίδας στις συναυλίες ισότιμα κ αμοιβόμενα ως μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας.

Το κοινό αγκάλιασε θερμά την προσπάθεια, με παρουσίες από τον πολιτικό κόσμο, δημάρχους και εκπροσώπους της εκκλησιασικής κοινότητας.

Η Τίνα Τράκου με τον Νίκο Κρητικό και τη Νανά Τζαβάρα, καθώς και την πενταμελή ορχήστρα της, είναι έτοιμοι για έναν νέο κύκλο συναυλιών εντός και εκτός Αττικής, δίνοντας το σύνθημα «Η τέχνη στον βωμό της φιλανθρωπίας».

Το τραγούδι της Τίνας εδώ

https://youtu.be/5Nae1GhqaW0

https://youtu.be/Lll6qvQMAUQ

Στιγμές από τις υπέροχες συναυλίες της με τη Νανά Τζαβάρα να ερμηνεύει «Ένας ουρανός με αστέρια»

https://youtu.be/3LJ51Yh8okw

https://youtu.be/pQrAYDeUcrU

Ο Χάρης Ρώμας προλογίζει τη συναυλία της Τίνας Τράκου

https://youtu.be/Vvbeu7KLnP0

Η Τίνα Τράκου με τον αντιπεριφερειαρχη Πολιτισμού Χάρη Ρώμα, τον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο και τη σύζυγό του Λένα Κώνστα, με τον Διονύση Παναγόπουλο από το υπουργείο Οικονομικών, τον δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα και τον αρχιμανδρίτη πατέρα Βενέδικτο, τον δημοσιογράφο αθλητικών του mega Δήμο Μπουλούκο και την ηθοποιό Γιάννα Ζιάννη.

The post Περιφέρεια Αττικής και πλήθος Δήμων στήριξαν τις συναυλίες της Τίνας Τράκου για το «Βήμα Ζωής» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα