Πάσχα με την Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίο του Άρεως

Το Πεδίον του Άρεως ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις ημέρες του Πάσχα. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με τη του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χάρη Ρώμα, τιμούν τη σημαντικότερη θρησκευτική γιορτή της Χριστιανοσύνης με ένα πρόγραμμα μουσικών συναυλιών με θρησκευτικούς ύμνους από τις 8 έως τις 16 Απριλίου.

Με αφορμή τις Άγιες μέρες του Πάσχα που έρχονται ο Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Καλούμε τους πολίτες

της Αττικής να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μουσικών συναυλιών με θρησκευτικούς ύμνους στο μεγαλύτερο πάρκο της Περιφέρειάς μας, στο Πεδίον του Άρεως. Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικούς θρησκευτικούς ύμνους του Πάσχα από εξαιρετικά μουσικά σχήματα, αλλά και από τη νεοσύστατη χορωδία της Περιφέρειάς μας, η οποία μέχρι στιγμής έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Θέλω να ευχαριστήσω  τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χάρη Ρώμα και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των εκδηλώσεων. Εύχομαι σε όλους τους πολίτες καλό Πάσχα με υγεία και γαλήνη». 

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού από την πλευρά του δήλωσε: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία κι ελπίζω αυτές τις άγιες μέρες που έρχονται να είμαστε όλοι καλά και να μπορέσουμε, μέσα από την ανάμνηση της Εβδομάδας των Παθών του Κυρίου, να νιώσουμε στιγμές περισυλλογής, γαλήνης και ηρεμίας στην ψυχή μας. Ειδικά αυτές τις ταραγμένες εποχές, που ο τρόμος του πολέμου είναι πάλι δίπλα μας. Το μήνυμα Ειρήνης και Αγάπης του Χριστού μας είναι πιο επιβεβλημένο και αναγκαίο παρά ποτέ».

Διαβάστε αναλυτικά για τις εκδηλώσειςΛήψη

The post Πάσχα με την Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίο του Άρεως appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα