Παραδόθηκε στο κοινό η πεζογέφυρα της Λ. Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2022 τα εγκαίνια της πεζογέφυρας, που συνδέει την οδό Ευαγγελιστρίας με την πλατεία Πέτρουλα στην Αγία Παρασκευή. Για ένα «εμβληματικό έργο για την πόλη μας, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία για μία ακόμα φορά έδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον της και τη συνεχή στήριξή της στον Δήμο μας και δημοπρατήθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών» κάνει λόγο στην ανακοίνωσή

της η δημοτική αρχή.

Στην εκδήλωση εγκαινίων, εκτός από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά και τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, παρέστησαν η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης. Επίσης, παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, και Δημήτρης Καιρίδης, καθώς και οι αντιπεριφερειάρχες Ιωάννης Κεχρής και Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη Γιάννης Αργυρός, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Τιμολέων Κωστόπουλος, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Ελένη Δάβαρη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Διονύσης Λέκκας, ο αντιδήμαρχος Νεολαίας Νίκος Ζόμπολας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Δρ. Μιλτιάδης Κύρκος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

«Όλοι οι παριστάμενοι στους σύντομους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα του έργου, καθότι πρόκειται για ένα έργο κομβικής σημασίας για την καθημερινότητα των πολιτών, το οποίο έχει ως κύριο στόχο του την αύξηση της ασφάλειας και τη μείωση των ατυχημάτων. Η εξαιρετική συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του περιφερειάχη κ. Γιώργου Πατούλη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για το πώς όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ακόμα καλύτερη και πιο ασφαλή πόλη. Μια πόλη που ο πολίτης θα έχει τον πρώτο λόγο» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τα εγκαίνια της πεζογέφυρας

The post Παραδόθηκε στο κοινό η πεζογέφυρα της Λ. Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα