ΠΑΟΔΑΠ: To μουσικό στίγμα της άφησε στο Κοντόπευκο η 2η Συνάντηση Φιλαρμονικών

Η 2η Συνάντηση Φιλαρμονικών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) άφησε το μουσικό στίγμα της στο Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής με τρεις εξαιρετικές φιλαρμονικές ορχήστρες, των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής (με τη σειρά που εμφανίσθηκαν).

Παρουσιάσθηκε ένα ποικίλο ρεπερτόριο, με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, που χάρισε όμορφες στιγμές στους πολλούς φίλους της μουσικής που παρευρέθηκαν. Η φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής παρουσίασε ένα αφιέρωμα στους μεγάλους

Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Στο μουσικό σχήμα της φιλαρμονικής Αγίας Παρασκευής μετείχε και η αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Μάνια Βλαχογιάννη, η οποίαερμήνευσε αρκετά γνωστά τραγούδια.

Ο ΠΑΟΔΑΠ ευχαριστεί και συγχαίρει τους μαέστρους αρχιμουσικούς Γιώργο Καλούδη (Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου), Αντώνη Βαβυλουσάκη (Δήμου Καλλιθέας) και Ξενοφώντα Τζανίνη (Δήμου Αγίας Παρασκευής) και στους εξαιρετικούς συνεργάτες τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Νίκος Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Γιώργος Σπαντίδος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, το μέλος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ Γιάννα Αναστασιάδου, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους» Βασίλης Σαβίδης, η πρόεδρος της UNESCO Τεχνών, Λόγου και Πολιτισμού Νίνα Διακοβασίλη, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κοντοπεύκου Βούλα Κουτσογιάννη, ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Γαβράς και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Μάκης Κρασανάκης.

The post ΠΑΟΔΑΠ: To μουσικό στίγμα της άφησε στο Κοντόπευκο η 2η Συνάντηση Φιλαρμονικών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα