Π. Κούκουζας – Σπ. Μπόγδανος: Απαράδεκτο το οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο του Αμαρουσίου

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζουν την κατάσταση του οδοστρώματος του οδικού δικτύου του Δήμου Αμαρουσίου οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης Ενωμένο Μαρούσι Πέτρος Κούκουζας και Σπύρος Μπόγδανος.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Κατά κοινή ομολογία το οδικό δίκτυο του Δήμου Αμαρουσίου παρουσιάζει κακοτεχνίες, καθώς δεν συντηρείται επαρκώς και η εικόνα του σε αρκετές περιοχές θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες. Η κατάσταση σε διάφορα σημεία του δημοτικού οδικού δικτύου είναι επικίνδυνη, παρουσιάζει χρόνιες φθορές, μεγάλες λακκούβες και κακοτεχνίες ακόμα και σε πρόσφατα

ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Εκθέτει σε σοβαρούς κινδύνους τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ σε πολλά σημεία η υποχρεωτική επέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου καθίσταται άμεση και επιτακτική προτεραιότητα με προφανή σκοπό την ομαλή αποκατάσταση του οδοστρώματος, την επαναφορά συνθηκών ασφαλούς διέλευσης, τη συντήρηση του οδοστρώματος και την επίστρωση ασφαλούς και πλήρους ασφαλτικού μίγματος.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλωνΛήψη

The post Π. Κούκουζας – Σπ. Μπόγδανος: Απαράδεκτο το οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο του Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κούκουζας, Μπόγδανος, Απαράδεκτο, Δήμο Αμαρουσίου,koukouzas, bogdanos, aparadekto, dimo amarousiou