Ουραγός η Κηφισιά στη Super League μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-2

Ο Ολυμπιακός απέδρασε με το «διπλό» από το γήπεδο της Καισαριανής επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-2, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 85′ με κεφαλιά ο Ελ Αραμπί, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, στο 11′, με τον Μασούρα, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 40′ με το εύστοχο

χτύπημα πέναλτι του Ναβάρο. Κάπου εκεί, όμως, ξεκίνησαν τα δύσκολα για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχασαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ρέτσο στο 45′, ενώ δύο λεπτά αργότερα δέχθηκαν και ένα γκολ από την Κηφισιά, με σκόρερ τον Μιλίσεβιτς, που έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 52′, το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός ακυρώθηκε, αφού η μπάλα από την κεφαλιά του Ροντινέι άλλαξε πορεία και βρήκε στο κολλητό χέρι του Μασούρα και το VAR… δεν έδειξε σέντρα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο 64′ η Κηφισιά έφθασε στην ισοφάριση, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Οζέγκοβιτς.

Πέντε λεπτά αργότερα η μπάλα από το κεφάλι του Ελ Αραμπί καταλήγει στα κηφισιώτικα δίχτυα, αλλά -και πάλι με τη βοήθεια του VAR- το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Τελικά, ήταν ο ίδιος παίκτης που στο 85′ λύτρωσε τους ερυθρόλευκους, δίνοντάς τους τους τρεις πόντους που κυνηγούσαν.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Σάντος στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από 18 αγωνιστικές η ομάδα της Κηφισιάς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις 12 βαθμούς.

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: Super League

The post Ουραγός η Κηφισιά στη Super League μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-2 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα