Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής: Διαγωνισμός ζωγραφικής και προτάσεις για αντιπολεμικές δράσεις στα σχολεία

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά και νηπιαγωγεία) με θέμα «Ζωγραφίζουμε για την ΕΙΡΗΝΗ – Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν». Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν είτε με ατομική είτε με ομαδική εργασία στον διαγωνισμό. Δεν υπάρχει, επίσης, κανένας περιορισμός στα υλικά και την τεχνοτροπία που θα χρησιμοποιηθεί.

Οι Σύλλογοι Γονέων ή οι Ενώσεις των οποίων τα παιδιά (ατομικά ή σε ομάδες) θέλουν

να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά (σε μορφή pdf ή jpeg) στο e-mail [email protected] έως και τις 2/5/2022 τα έργα των παιδιών, αναγράφοντας στο θέμα: «Για τον διαγωνισμό Ζωγραφίζουμε για την ΕΙΡΗΝΗ». Στην περίπτωση που υπάρχουν έργα μεγάλων διαστάσεων να αποσταλεί ευκρινής και υψηλής ανάλυσης φωτογραφία τους στο ίδιο e-mail.

Διαβάστε λεπτομέρειες για τον διαγωνισμόΛήψη

Την ίδια στιγμή το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής απευθύνει προς τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων ιδέες, σκέψεις και προτάσεις για αντιπολεμικές δράσεις στα σχολεία.

Οι προτάσεις του Δ.Σ. της ΟμοσπονδίαςΛήψη

The post Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής: Διαγωνισμός ζωγραφικής και προτάσεις για αντιπολεμικές δράσεις στα σχολεία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα