Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ανατολικού και Δυτικού Αμαρουσίου: Τι ειπώθηκε στην εκδήλωση για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα την «ακρίβεια, την αισχροκέρδεια και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου από τις Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ανατολικού και Δυτικού Αμαρουσίου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε, σε όλο το πλέγμα της ακρίβειας, από

τον covid-19 μέχρι την ενέργεια και την καθημερινότητα και τόνισε ότι σκοπός «της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των κερδών λίγων ομίλων και καρτέλ στο όνομα της ελεύθερης αγοράς»

«Στον covid-19 αφέθηκαν μόνα τους τα δημόσια νοσοκομεία να σηκώσουν το βάρος με εξαντλημένο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και απλήρωτες υπερωρίες και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έλεγε ψέματα για μία ακόμα φορά για τους διασωληνωμένους και τους νεκρούς», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση για την εκδήλωση-συζήτησηΛήψη

The post Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ανατολικού και Δυτικού Αμαρουσίου: Τι ειπώθηκε στην εκδήλωση για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα