Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 4 Μαρτίου, το τρίωρο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που συνδιοργάνωσαν η Κοινότητα Ψυχικού, με πρόεδρο την κ. Μάρλη Μαλάμη και η Κοινότητα Φιλοθέης, με πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Διακοσταμάτη, σε συνεργασία με την Ελληνικη Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) και με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα αδικοχαμένα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Μετά τη θεωρητική προσέγγιση,

όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία πρακτικής άσκησης, προσφέροντας τις «πρώτες βοήθειες» στα προπλάσματα και φυσικά θα λάβουν τις απαραίτητες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας Χάρη Καπνόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα για θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, χειρουργό-εντατικολόγο Γιάννη Κεχρή, ο οποίος τόνισε την αξία αυτών των σεμιναρίων για την ανθρώπινη ζωή και όλους τους πολίτες μας που έλαβαν μέρος στο βιωματικό αυτό σεμινάριο.

The post Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολοκληρώθηκε, Πρώτων Βοηθειών, Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού,oloklirothike, proton voitheion, dimo filotheis – psychikou