ΟΚΠΑΔΒ: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για της εγγραφές στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ) ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, τα οριστικά αποτελέσματα για της εγγραφές στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Σύμφωνα με την παρ. 9.1.1 της 9549/16.07.2020 Πρόσκλησης, συνεχίζει ο Οργανισμός, οι ωφελούμενες/οι, αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), μπορούν να απευθύνονται για την εγγραφή τους στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, στην έδρα του ΝΠΔΔ

«Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων» (Λ. Πεντέλης 62, ισόγειο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 12:00 έως 17:00, από τις 24/8/2020 μέχρι και τις 2/9/2020. Θα πρέπει, εκτός από το voucher, να έχουν μαζί τους δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς τους, προσθέτει ο ΟΚΠΑΔΒ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε., ενώ προστίθεται ότι κατά την εγγραφή η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη δομή για λογαριασμό του/της.

Τέλος, ο Οργανισμός υπογραμμίζει ότι η εγγραφή και η σύμβαση θεωρείται έγκυρη μόνον με την συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Εισόδου, ενώ υπενθυμίζει ότι για την είσοδο στους χώρους του η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

The post ΟΚΠΑΔΒ: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για της εγγραφές στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα