Οι θέσεις των Εκτός των Τειχών για την Παιδεία

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 συνάντηση αντιπροσωπείας της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου με το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Αμαρουσίου, ύστερα από πρόσκληση της δεύτερης, στο πλαίσιο των επαφών της με τις δημοτικές παρατάξεις (συνδυασμούς) που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στον Δήμο Αμαρουσίου, αναφορικά με τις θέσεις της κάθε παράταξης για θέματα

Παιδείας.

Στην αντιπροσωπεία της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Εκτός των Τειχών συμμετείχαν ο υποψήφιος δήμαρχος (επικεφαλής) Δημήτρης Πολυχρονιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου (εκπρόσωπος της Αρ. Ριζ. Δημ. Κίνησης Εκτός Των Τειχών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου) Τάσος Σπυρόπουλος και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Άννυ Μπουλούτα.

Στη συζήτηση που έγινε αναπτύχθηκαν οι θέσεις της Κίνησης σε ό,τι αφορά τα θέματα Παιδείας, επί τη βάση των ερωτήσεων που απευθύνθηκαν στα μέλη της αντιπροσωπείας της από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Αμαρουσίου, ενώ εκτέθηκαν οι πάγιες θέσεις και τα αιτήματα της Ένωσης Γονέων Αμαρουσίου αναφορικά με τα προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης στον Δήμο Αμαρουσίου.

Η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Αμαρουσίου και της αντιπροσωπείας της Κίνησης «υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική και βοήθησε στην ενημέρωσή μας για τα ιδιαίτερα θέματα που αντιμετωπίζει και καλείται να επιλύσει η Ένωση, ώστε να υπάρχει από την πλευρά μας πλήρης και σαφής εικόνα των διεκδικήσεών της» σημειώνουν οι Εκτός των Τειχών και προσθέτουν: «Στόχος είναι η από κοινού διεκδίκηση και αγωνιστική συμπόρευση με το γονεϊκό κίνημα της πόλης μας για την υπεράσπιση και διεύρυνση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης και της ποιοτικής αναβάθμισής της υπηρετώντας τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα μαθητών και εκπαιδευτικών».

Αναλυτικά οι θέσεις των Εκτός των Τειχών για την ΠαιδείαDownload

The post Οι θέσεις των Εκτός των Τειχών για την Παιδεία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα