Οι δράσεις του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου για τον Ιανουάριο του 2022

Mε δύο νέες δράσεις υποδέχεται τη νέα χρονιά ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου.

Αρχικά, οι πεζοπόροι πηγαίνουν στην όμορφη πόλη Κρύα της Λιβαδείας την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τη ρίψη του σταυρού στην μοναδικής ομορφιάς περιοχή της Κρύας κάτω από το Καταλανικό Κάστρο και δίπλα από το Μαντείο του Τροφωνίου. Στην συνέχεια, οι πεζοπόροι μαζί με τον τοπικό σύλλογο ΑΧΟΛ Βοιωτίας θα διανύσουν μια εύκολη κυκλική διαδρομή

3 ωρών περίπου. Θα πεζοπορήσουν σε ένα πανέμορφο μονοπάτι με αιωνόβια πλατάνια, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλους, όμορφους μικρούς καταρράκτες και τα τρεχούμενα νερά του ποταμού Ερκύνας. Εναλλακτικά, όσοι επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν και να περιηγηθούν στα λιθόστρωτα δρομάκια της Κρύα και να απολαύσουν τον καφέ τους δίπλα στις όχθες του ποταμιού.

Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και οι πολίτες θα συναντηθούν στις 06:45 στο μετρό Χαλανδρίου, για να αναχωρήσουν στις 07:00. Προβλεπόμενη ώρα επιστροφής στις 20:00.

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου οι πεζοπόροι Χαλανδρίου θα ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή της Πεντέλης, την κορυφή Πυργάρι στα 1109μ. Η ομάδα θα διανύσει διαδρομή συνολικής απόστασης 12χλμ. με υψομετρική διαφορά 460μ., και βαθμό δυσκολίας 2. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα διαδρομή με υπέροχη θέα από ψηλά του λεκανοπεδίου της Αττικής, την Εύβοια και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.. Η μετάβαση θα γίνει με ιδιωτικά αυτοκίνητα. Σημείο συνάντησης είναι η Πηγή Καραντά στις 08:00.

Περισσότερες πληροφορίεςDownload

The post Οι δράσεις του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου για τον Ιανουάριο του 2022 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα