Οι Δήμοι του Βόρειου Τομέα Αθηνών συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά των περιοχών που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία «Daniel»

Οι Δήμοι του Βόρειου Τομέα Αθηνών συμμετέχουν στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα «Daniel». Η δράση γίνεται με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, μετά από κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και θα πραγματοποιηθεί το Σάβββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στιλό,

μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους. Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Δείτε τα σημεία συγκέντρωσης ανά Δήμο (συνεχής ενημέρωση):

Βριλήσσια: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 10:00 έως τις 16:00, στον χώρο των γραφείων του ΟΚΠΑΔΒ, Λ. Πεντέλης 62.

Ηράκλειο Αττικής: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στο δημαρχείο της πόλης (Στ. Καραγιώργη & Μ. Αντύπα), από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Κηφισιά: Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 16.00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας (Αθ. Διάκου & Αναξαγόρα 16).

Μαρούσι: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα. Σημείο συγκέντρωσης το δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Λυκόβρυση – Πεύκη: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα στο δημαρχείο της Πεύκης, στο ισόγειο στον χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Ελ. Βενιζέλου 15Α, Πεύκη).

Φιλοθέη – Ψυχικό: Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στην πλατεία Χρυσοχόου, στο Νέο Ψυχικό.

Χαλάνδρι: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 10:00 έως τις 15:00, στο δημαρχείο Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου & Αριστείδου).

The post Οι Δήμοι του Βόρειου Τομέα Αθηνών συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά των περιοχών που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία «Daniel» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα