Οδηγός του ΟΑΣΑ στην Κηφισιά οδηγούσε λύνοντας σταυρόλεξο!

Μία απίστευτη συμπεριφορά από επαγγελματία οδηγό, και μάλιστα υπάλληλο του ΟΑΣΑ, κατέγραψε επιβάτης στο δρομολόγιο της γραμμής 523 στην Κηφισιά και μετέδωσε αποκλειστικά το Mega. Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να συμπληρώνει κάτι που μοιάζει με σταυρόλεξο, με το λεωφορείο να κινείται σε δρόμο της Κηφισιάς.

Ο ασυνείδητος οδηγός φαίνεται να πατά γκάζι, χωρίς να κοιτά τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια

του στο τιμόνι για λίγα δευτερόλεπτα. «Στο πρώτο καρέ φαίνεται κάτι να γράφει. Με το δεξί του χέρι κρατά το στιλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά. Οι επιβάτες να απορούν και τον ίδιο να συνεχίζει» όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ συνεχίζει να κινείται, ο ίδιος σημειώνει και μετά κρεμά το στιλό, κλείνει το σταυρόλεξο, που αφήνει δίπλα στο παράθυρο, και συνεχίζει.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο, σύμφωνα με το Mega, περνά έξω από σχολεία, αλλά και το ΙΕΚ της Κηφισιάς, που τις καθημερινές γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές. Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά.

Ήδη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του ΟΑΣΑ, με τις σχετικές εικόνες να συνεχίζουν το… ταξίδι τους, στα social media.

Πηγή στοιχείων: megatv.com

Νεότερη ενημέρωση (10/1)

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΟΣΥ, ο οδηγός ήδη κλήθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του εν ώρα εργασίας.

The post Οδηγός του ΟΑΣΑ στην Κηφισιά οδηγούσε λύνοντας σταυρόλεξο! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα