Οδηγίες Δήμου Αγίας Παρασκευής εν όψει του επερχόμενου χιονιά

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να υπάρξουν οι μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών κατά τη διάρκεια του κακοκαιρίας «Φίλιππου», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Για την πρόληψη προβλημάτων που πιθανόν να παρουσιαστούν ο Δήμος καλεί τους κατοίκους να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα απαραίτητα τρόφιμα και λοιπά είδη από την προηγουμένη.Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις με αυτοκίνητο, λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και για τη διευκόλυνση
της διέλευσης εκχιονιστικών οχημάτων και της ρίψης άλατος στο οδόστρωμα. Σε περίπτωση απόλυτης ανάγκης κίνησης με το αυτοκίνητό σας να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.Αποφύγετε να σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας κάτω από δένδρα.Προμηθευτείτε, δωρεάν από τον Δήμο, αλάτι για χρήση στα πεζοδρόμιά σας και στις εισόδους των υπόγειων θέσεων στάθμευσης των οικιών σας.Σημεία προμήθειας αλατιούΚεντρική πλατεία (στην πάροδο της Μεσογείων, στο ύψος της διασταύρωσης με τη Λεωφόρο Χαλανδρίου).Πλατεία Αη-Γιάννη (Αη Γιάννης).Πλατεία «Αλέξανδρος Ιόλας» (Κοντόπευκο).Πλατεία «π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος» (πλησίον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων, Πευκάκια).Πλατεία «Μελίνα Μερκούρη» (Κοντόπευκο).Πλατεία Τσακού (Τσακός).Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο «Σπυρούδη», Αη-Γιάννης).Πλατεία Ψαρών και Αγίας Τριάδος.

Για τη διευκόλυνση των πολιτών το αλάτι θα είναι συσκευασμένο σε σάκους των 25 κιλών.

Σε περίπτωση βλάβης του ηλεκτρικού δικτύου, οι κάτοικοι μπορούν να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ στον τηλ. αριθμό 11500.

Σε περίπτωση άλλης ανάγκης μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο στους τηλ. αριθμούς:

213 2004500 (Τηλ. Κέντρο)210 6084614 (Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας)213 2004533 (Τεχνική Υπηρεσία)213 2004502 (Γραφείο Δημάρχου)213 2004530 (Γραφείο Δημάρχου)

Σε περίπτωση που δεν απαντούν, οι πολίτες να επαναλάβουν τις κλήσεις γιατί αυτό συμβαίνει επειδή οι γραμμές είναι κατειλημμένες. Λόγω του τρόπου λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου, δεν υπάρχει ένδειξη ότι η γραμμή είναι κατειλημμένη.

Σε περίπτωση που βρίσκονται έξω κατά την ώρα της χιονόπτωσης, και χρειάζονται κλιματιζόμενη αίθουσα, θα είναι ανοικτή η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο (Μεσογείων 417).

The post Οδηγίες Δήμου Αγίας Παρασκευής εν όψει του επερχόμενου χιονιά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οδηγίες Δήμου Αγίας Παρασκευής,odigies dimou agias paraskevis