Ο Τάσος Ιωάννου στον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών

Καλωσορίζουμε στη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», εκπρόσωπο της νέας γενιάς στον Συνδυασμό, τον 19χρονο φοιτητή του Πάντειου Πανεπιστημίου Τάσο Ιωάννου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε: «Υπάρχει ένας μόνιμος προβληματισμός σχετικά με την έλλειψη ενδιαφέροντος και συμμετοχής των Νέων μας στα Κοινά. Στον Δήμο μας, Προσπαθήσαμε και θα Συνεχίσουμε με διαφόρους τρόπους: Προγράμματα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Συνελεύσεις , Ειδική Επιτροπή, Βραβεύσεις, Συναυλίες . Στο Πρόγραμμά μας, βρίσκεται η ίδρυση Δημοτικού Συμβουλίου Νεότητας. Ο Δεκαεννιάχρονος

Τάσος Ιωάννου, Φοιτητής Παντείου, υπήρξε Πρόεδρος του 15μελους Συμβουλίου στο 2ο Γυμνάσιο και μετά στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς. Ενώνει από Σήμερα την ορμή και τις ιδέες του με την “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” . Μπορεί Δυναμικά κι Αδέσμευτα να Εκφράσει – μαζί και με τους υπόλοιπους Νέους του Συνδυασμού μας – τη Νέα Γενιά του Δήμου μας».

Ο κ. Τάσος Ιωάννου δήλωσε «Δηλώνω ιδιαιτέρα τιμημένος που θα μπορέσω να έχω την ευκαιρία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη του Δήμου μας, μέσα από την συμμετοχή μου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με τον Συνδυασμό “Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών”. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως, τον Δήμαρχό μας, τον κύριο Γιώργιο Θωμάκο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και δεσμεύομαι να βοηθήσω εκείνον και τον συνδυασμό μας, στην προσπάθεια να διατηρηθεί ακμάζουσα η πορεία του Δήμου μας, στον 21ο αιώνα».

Βιογραφικό Τάσσου Ιωάννου

Ο Τάσσος Ιωάννου είναι πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στα μαθητικά του χρόνια εκπροσώπησε τους συμμαθητές του ως Πρόεδρος του 15μελους Συμβουλίου στο 2ο Γυμνάσιο και μετά στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς.

Ο Τάσσος Ιωάννου είναι γέννημα θρέμμα Κηφισιώτης και διαμένει με την οικογένεια του, στην Κάτω Κηφισιά.

The post Ο Τάσος Ιωάννου στον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα