Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Γ. Τσεμπερόπουλος, στην Αγία Παρασκευή

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής ετοιμάζει αφιέρωμα στον γνωστό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Γιώργο Τσεμπερόπουλο την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30 στο Πέτρινο κτήριο στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» (Σπάρτης 1, Αγία Παρασκευή). Θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία του «Ο εχθρός μου» με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Μαυρομματάκη, παρόντος του σκηνοθέτη, των ηθοποιών Μαρίας Ζορμπά, Αρτέμιδας Καβαλιέρου, Ηλία Μουλά και του μοντέρ Γιώργου Μαυροψαρίδη.

Ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος μάς… έδωσε, μεταξύ άλλων, ταινίες όπως «Ξαφνικός έρωτας» και «Άντε γειά» σε συνεργασία με τον συγγραφέα

Βασίλη Αλεξάκη, το πρώτο οικολογικό ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα, «Μέγαρα», μαζί με τον Σάκη Μανιάτη, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και είναι μέλος Δ.Σ. του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και της Greenpeace, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σκηνοθετών/Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου.

Μετά τηνπροβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

The post Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Γ. Τσεμπερόπουλος, στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα