Ο Π. Ηλιόπουλος παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην Πεντέλη – Δεν έχει οριστεί ακόμη αντικαταστάτης του

Την παραίτησή του από αντιδήμαρχος Καθαριότητας στον Δήμο Πεντέλης υπέβαλε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στις 29 Οκτωβρίου. Ο Δήμος έκανε αποδεκτή την παραίτηση και τον απάλλαξε από τα καθήκοντά του την επομένη ημέρα, όπως φαίνεται και στη σχετική ανάρτηση στο «Διαύγεια».

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, καθώς δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση από πλευράς δημοτικής αρχής -παρά το γεγονός ότι η παραίτηση κυκλοφορούσε ήδη ως φήμη- ο επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020, Άγγελος Παλαιοδήμος, έθεσε το σχετικό ερώτημα, με τον κ.

Ηλιόπουλο να απαντά λακωνικά ότι η θητεία του ολοκληρώθηκε. Έσπευσε δε να προσθέσει ότι αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει θέμα ανεξαρτητοποίησής του και ότι παραμένει στην παράταξη της διοίκησης.

Πάντως, δεν έχουμε προς το παρόν επίσημη ενημέρωση για τους λόγους της παραίτησης του αντιδημάρχου, ούτε για το ποιος θα τον αναπληρώσει, σε έναν τομέα που δεν είναι και από τους πλέον… απροβλημάτιστους στη διοίκηση του Δήμου.

The post Ο Π. Ηλιόπουλος παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην Πεντέλη – Δεν έχει οριστεί ακόμη αντικαταστάτης του appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα