Ο Ηλ. Αποστολόπουλος και η Ν. Κεραμέως ξενάγησαν Ευρωπαίους εκπ/κούς στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, υποδέχθηκαν εκπαιδευτικούς από την Ιταλία, την Πολωνία, τη Σουηδία και την Εσθονία και τους ξενάγησαν στην πόλη, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, στο οποίο συμμετείχε και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου.

Από τη συνάντηση έλειπαν οι εκπαιδευτικοί από τη Γερμανία, καθώς οι επιδημιολογικές συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να επισκεφθούν τη χώρα μας, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Λόγω της πανδημίας, η τελευταία συνάντηση των συνεργαζόμενων σχολείων

έγινε διαδικτυακά μεν, αλλά όλοι ενθουσιάστηκαν, καθώς είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν εικονικά σε όλες τις χώρες των σχολείων που συμμετείχαν και να παρουσιάσουν τις δράσεις τους.

«Συγχαρητήρια στη διευθύντρια Πηνελόπη Κωστόγιαννη, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του σχολείου μας, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, με πολλά οφέλη, όπως συνεργασία, η χρήση νέων τεχνολογιών, η γνωριμία με νέα εκπαιδευτικά συστήματα, η εξωστρέφεια και πολλά άλλα», καταλήγει η διοίκηση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

The post Ο Ηλ. Αποστολόπουλος και η Ν. Κεραμέως ξενάγησαν Ευρωπαίους εκπ/κούς στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποστολόπουλος, Κεραμέως, Ευρωπαίους, Δήμο Παπάγου-Χολαργού,apostolopoulos, kerameos, evropaious, dimo papagou-cholargou