Ο Δήμος Πεντέλης στηρίζει τον 2ο Δρόμο των Μαρμάρων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Ο Δήμος Πεντέλης στηρίζει και τον δεύτερο αγώνα του Δρόμου των Μαρμάρων, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, με εκκίνηση 08.00π.μ., από το σκεπαστό της Αττικής Οδού (στάση Προαστιακού Χαλανδρίου) και διά της οδού Κλεισθένους θα διασχίσει τις πλατείες Πεντέλης και Νέας Πεντέλης.

Ο αγώνας, ο οποίος διοργανώνεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου και το Εργαστήριο Δρομικού Κινήματος – Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διεξάγεται συμβολικά στη νοητή γραμμή της Μεταφοράς

των Μαρμάρων του Πεντελικού στον Παρθενώνα, αποτελεί σημαντικό ιστορικό, αθλητικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό γεγονός, ενώ τον αγώνα στηρίζουν επίσης η Περιφέρεια Αττικής (Βόρειος Τομέας) και οι Δήμοι Βριλησσίων και Χαλανδρίου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης.

«Φιλοδοξούμε στο μέλλον η διοργάνωση να ενισχυθεί και με άλλες δραστηριότητες (πεζοπορία στο Πεντελικό, έκθεση μαρμάρων, ιστορικές παρουσιάσεις, περιβαλλοντικές δράσεις)» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφές θα γίνονται έως και την Τρίτη 8 Μαρτίου online στο Racefinder. 

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται:

Στα 15 ευρώ για τον αγώνα των 18.100μ. (θα ισχύει και ομαδική συμμετοχή για πάνω από 6 άτομα στα 12 ευρώ).Στα 10 ευρώ για τον αγώνα των 4.900μ.

Διαβάστε λεπτομέρειες για τον αγώνα

The post Ο Δήμος Πεντέλης στηρίζει τον 2ο Δρόμο των Μαρμάρων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Πεντέλης, 2ο Δρόμο, Μαρμάρων, Κυριακή 13 Μαρτίου 2022,dimos pentelis, 2o dromo, marmaron, kyriaki 13 martiou 2022