Ο Δήμος Κηφισιάς τιμά τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Ο Δήμος Κηφισιάς τιμά την 25η Νοέμβρη, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με δράσεις που έχει οργανώσει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και γυναικείες οργανώσεις.

Ειδικότερα:

24 Νοεμβρίου 2023, ώρα 11.00: Δράση ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης (street work) από το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με την ΔΕΠΙΣ Κηφισιάς και γυναικείες οργανώσεις με διανομή φυλλαδίων στην
αγορά της Κηφισιάς (ShoppingLand).25 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18.00: Φωταγώγηση του δημαρχείου στο πορτοκαλί χρώμα για την 25η Νοέμβρη.27 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18.30: Εκδήλωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Κηφισιά-Εκάλη και τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο «Ολυμπιάς», με θέμα: «Οι Πολλαπλές Όψεις της Έμφυλης Βίας και ο Διαχρονικός Αγώνας για την Εξάλειψή τους» στο κτίριο του Ιδρύματος Σπύρου Λοβέρδου-Fondazione στην Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 256 και Όθωνος).

The post Ο Δήμος Κηφισιάς τιμά τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα