Ο Δ. Καιρίδης στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά για την παρουσίαση του βιβλίου «Ανατολική Μεσόγειος-Ολική Επαναφορά»

O υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης θα βρεθεί σήμερα (22/4) στις 7 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά, μαζί με τον καθηγητή Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνο Φίλη, και τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά προκειμένου να παρουσιάσουν το νέο τους βιβλίο, με θέμα εξαιρετικά επίκαιρο, όσο και διαχρονικό. Ό τίτλος του είναι «Ανατολική Μεσόγειος-Ολική επαναφορά» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Η Ανατολική Μεσόγειος ξαναβρίσκεται

στο επίκεντρο παγκόσμιων εξελίξεων και μετατρέπεται σε πεδίο ανταγωνισμού ανάμεσα σε ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία, με την Ε.Ε. προς το παρόν σε ρόλο παρατηρητή. Μέσα σε αυτό το ευμετάβλητο περιβάλλον, τα αίτια και οι συνέπειες των κρίσιμων αλλαγών που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας αναλύονται με τρόπο κατανοητό, αλλά αυστηρά επιστημονικό, σε μια σειρά απολαυστικών συζητήσεων του δημοσιογράφου Μάκη Προβατά με δύο καθηγητές Διεθνών Σχέσεων, τον Δημήτρη Καιρίδη και τον Κωνσταντίνο Φίλη, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Την ενδιαφέρουσα  συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

The post Ο Δ. Καιρίδης στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά για την παρουσίαση του βιβλίου «Ανατολική Μεσόγειος-Ολική Επαναφορά» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα