Ο αττικός ουρανός θα φωτιστεί… αλλιώς την παραμονή της 25ης Μαρτίου

Κάποια έκπληξη ετοιμάζει ο περιφερειάρχης Αττικής για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου την παραπονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Με ανάρτηση που… παίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Χαρδαλιάς μας καλεί την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, να στρέψουμε τα μάτια μας στον αττικό ουρανό, που θα φωτιστεί εντυπωσιακά, ώστε να τιμήσει του Έλληνες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους.

Η ανάρτηση του περιφερειάρχη Αττικής:

«Το βράδυ της Κυριακής, λίγα

λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό!

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση, γράφοντας ιστορίες ηρωισμού και αυτοθυσίας.

Τίποτα δεν μας χαρίστηκε!

Η Ελλάδα έγινε ένα Ελεύθερο Κράτος, διατρανώνοντας το μήνυμα του Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία σε όλη την Οικουμένη με το συγκινητικό σύνθημα “Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”».

Το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό!

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση, γράφοντας ιστορίες ηρωισμού και… pic.twitter.com/gPR7vYaL3A

Nikos Hardalias (@nhardalias) March 23, 2024

The post Ο αττικός ουρανός θα φωτιστεί… αλλιώς την παραμονή της 25ης Μαρτίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα