Νίκησαν… όλοι στο 2ο αθλητικό τουρνουά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση του 2ου αθλητικού τουρνουά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το οποίο χρηματοδότησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και διοργάνωσε η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων των δημοτικών σχολείων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο τουρνουά συμμετείχαν παιδιά των δημοτικών σχολείων

της πόλης δίνοντας το δικό τους μήνυμα της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου και ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Ακολούθησαν απονομές σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο αθλητικό τουρνουά γιατί σημασία έχει πάνω από όλα η αγάπη για το άθλημα και η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων!

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση του 2ου αθλητικού τουρνουά των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας. Είναι πολύ σημαντικό να οργανώνονται τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις, οι οποίες προάγουν την ευγενή άμιλλα, τη συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια των παιδιών σε συνδυασμό με τη διασκέδαση και χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ένωση Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης καθώς και τους συλλόγους γονέων των δημοτικών μας σχολείων, όπως επίσης τους μικρούς αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε δίπλα τους εμπράκτως σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία».

The post Νίκησαν… όλοι στο 2ο αθλητικό τουρνουά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα