Νέος πρόεδρος του ΣΒΑΠ ο Αλέξης Μαυραγάνης

Ο Αλέξης Μαυραγάνης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Χαλανδρίου, αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) μετά από ψηφοφορία στο δημαρχείο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού τη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε η Φανή Λέκκα από τον Δήμο Αμαρουσίου, ενώ την Εκτελεστική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Γιάννης Λαζαρίδης (Δήμος Νέας Ιωνίας), Μαριάννα Ζούρου (Δήμος Ηρακλείου Αττικής), Σταύρος Ζαπάντης (Δήμος

Κηφισιάς), Γιάννης Δελακουρίδης (Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού). Αναπληρωματικά μέλη Ε.Ε. εκλέχτηκαν η Χρυσούλα Παρίση (Δήμος Παπάγου – Χολαργού) και ο Ιωάννης Λαδόπουλος (Δήμος Χαλανδρίου)

Ο Αλέξης Μαυραγάνης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους μου στον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) – 21 Local Agenda, για την εκλογή μου ως προέδρου του φορέα μας, των 16 δήμων της Βορειοανατολικής Αθήνας – Αττικής που συμμετέχουμε σε αυτόν. Θερμά συγχαρητήρια και στις/στους συναδέλφους μας αυτοδιοικητικούς που εξελέγησαν σε θέσεις ευθύνης στην ίδια διαδικασία. πίσης, συγχαρητήρια και για τον υποψήφιο πρόεδρο κ. Διονυσιώτη και τον υποψήφιο αντιπρόεδρο κ. Παλαιοδήμο, οι οποίοι επίσης έχουν πολλά να προσφέρουν στον σύνδεσμο, όπως και όλα τα μέλη του Δ.Σ. μας. Χρέος μου να δώσω τις καλύτερες δυνάμεις μου για να δικαιώσω τις προσδοκίες και για τη συνέχιση του έργου του οργανισμού και τη μέγιστη δυνατή αντιστοίχιση της δράσης του με τον τίτλο του».

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, διοικείται από 46μελές διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από αιρετούς εκπροσώπους των δήμων-μελών και 5μελή Εκτελεστική Επιτροπή των οποίων προΐσταται ο πρόεδρος. Μέλη του είναι οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρκοπούλου, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παιανίας, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης, Χαλανδρίου, Φιλοθέης – Ψυχικού.

The post Νέος πρόεδρος του ΣΒΑΠ ο Αλέξης Μαυραγάνης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα