Νέος κύκλος περισυλλογής εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους του Ηρακλείου Αττικής

Δουλειά έπιασαν εκ νέου τα συνεργεία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, σε έναν ακόμα κύκλο της σχετικής εργολαβίας που εκτελεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πρόκειται, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, για τη συνέχεια της διαρκούς δράσης του Δήμου προκειμένου να απομακρύνονται από τους δρόμους του Ηρακλείου τα εγκαταλελειμμένα οχήματα τα οποία αφενός στερούν θέσεις στάθμευσης από τους κατοίκους της πόλης, αφετέρου, εάν παραμείνουν για καιρό εκτεθειμένα, υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθούν σε εστίες μόλυνσης.

Ο νέος κύκλος περισυλλογής πέρασε

από τις οδούς Χελμού, Χαρίτων, Μικροπούλου, Καζαντζάκη, Κοσμά Αιτωλού και τα συνεργεία θα συνεχίσουν όπου αλλού χρειαστεί. Σύμφωνα με τον Δήμο, τηρούνται στο ακέραιο οι απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει ο κανόνας (εντοπισμός, έγκαιρη και επαρκής ενημέρωση των ιδιοκτητών και απομάκρυνση σε περίπτωση μη συμμόρφωσης).

Τα τελευταία χρόνια έχουν περισυλλεγεί πάνω από 250 αυτοκίνητα στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Σημειώνεται ότι οι πολίτες που παραδίδουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους στην Εφορία υποχρεούνται από τον Νόμο είτε να ανακυκλώσουν το όχημά τους, είτε να το φυλάσσουν σε κλειστό, ιδιωτικό χώρο.

The post Νέος κύκλος περισυλλογής εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους του Ηρακλείου Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα