Νέος εξοπλισμός για τα τέσσερα ΚΑΠΗ και τους 11 παιδικούς σταθμούς στον Δήμο Κηφισιάς

Στη διάθεση εξοπλισμού για την Κοινωνική Υπηρεσία και τους παιδικούς σταθμούς προχώρησε ο Δήμος Κηφισιάς, με σκοπό την ενίσχυση των δομών Κοινωνικής Φροντίδας.

Η προμήθεια του έγινε στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Επέκταση- Αναβάθμιση υποδομών στις οποίες παρέχονται κοινωνικές υπηρεσίες στο Δήμο Κηφισιάς» που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014 – 2020 και χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, προϋπολογισμού 88.136,25 ευρώ.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, η προμήθεια εξοπλισμού αφορούσε στα τέσσερα ΚΑΠΗ

του Δήμου και στους 11 δημοτικούς βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Για τα ΚΑΠΗ ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος για τη φροντίδα των ωφελούμενων ενώ αναφορικά με τους παιδικούς σταθμούς, ο εξοπλισμός αφορά αφ’ ενός σε προμήθεια υλικού και αφ’ ετέρου στην υποστήριξη των καθαυτού εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Τέλος, ο Δήμος Κηφισιάς τονίζει ότι «συνεχώς εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει τις κοινωνικές δομές του προσφέροντας στους πολίτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της παιδικής και κοινωνικής μέριμνας, της υποστήριξης της οικογένειας και της διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής σε τοπικό επίπεδο».

The post Νέος εξοπλισμός για τα τέσσερα ΚΑΠΗ και τους 11 παιδικούς σταθμούς στον Δήμο Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα