Νέο νηπιαγωγείο στην Πετρούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής 1,1 εκατ. ευρώ

Την ανέγερση ακόμη ενός σχολείου, του 17ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης, με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο 1.120.000,00 ευρώ και δικαιούχο την Κτ.Υπ Α.Ε., χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν της υπογραφής ένταξης της σχετικής πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη (ΑΔΑ:Ω8ΒΞ7Λ7-ΕΩ0) παρουσία του δημάρχου Πετρούπολης Σ. Βλάχου και στελεχών της Κτ.Υπ.

Ειδικότερα, στην τελετή υπογραφής η οποία πραγματοποιήθηκε

στα γραφεία της Περιφέρειας, παραβρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της Κτ.Υπ Α.Ε. Θ. Γιάνναρης, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, ο γενικός διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ της  Κτ.Υπ. Α.Ε. Θ. Κυριαζόπουλος και ο προϊστάμενος της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης.

Κατά την συνάντηση τα στελέχη της Κτ.Υπ. ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη για τη συνεργασία, επισημαίνοντας πως «το έργο που γίνεται στον τομέα της κάλυψης των σχολικών υποδομών με την παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας, δεν γίνεται σε καμία άλλη Περιφέρεια της χώρας».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής για την ανέγερση του 17ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης.

The post Νέο νηπιαγωγείο στην Πετρούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής 1,1 εκατ. ευρώ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα