Νέα Δημιουργία: Η χαβούζα καλά κρατεί πίσω από την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο που βρίσκεται πίσω από την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου (καλούμενη και ως περιοχή Βαρβάρα).

Η εν λόγω περιοχή έχει μετατραπεί σε μια χαβούζα απορριμμάτων με ευθύνη προφανώς των εκάστοτε αντιδημάρχων καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης οι οποίοι έχουν δώσει εντολή να χρησιμοποιείται για αυτό το σκοπό.

Η εικόνα όπως λέει και η λαϊκή ρήση «μιλάει από μόνη της», όμως σε αυτή την περίπτωση

δεν λέει όλη την αλήθεια… Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ότι οι υπεύθυνοι για αυτή την επικίνδυνη για την υγεία όλων μας κατάσταση, είναι πρώην και νυν αντιδήμαρχοι καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Και μάλιστα αυτοί οι υπεύθυνοι ανερυθρίαστα ζητούν την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ως υποψήφιοι άλλων πολυδιαφημιζόμενων παρατάξεων. 

Η επιλογή είναι δική σας… Η επιλογή είναι μία… ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Να σημειωθεί ότι βάσει της ενημέρωσης μας η περιοχή χωροταξικά ανήκει στο Δήμο Μεταμόρφωσης που όμως δεν έχει καμία υπαιτιότητα για αυτή την κατάσταση .

Ως ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον για θέματα οικολογικής φύσης αλλά και σεβόμενοι τόσο την ιστορία της Μονής όσο και τους κατοίκους που διατηρούν τις περιουσίες τους στην περιοχή, έχουμε αποφασίσει να επέμβουμε άμεσα, μέσω της εθελοντικής ομάδας GREEN Team. Οι ενέργειες μας θα επικεντρωθούν αρχικά στον καθαρισμό του χώρου και στη συνέχεια στη δεντροφύτευση περιμετρικά ώστε να παρεμποδίζεται οποιαδήποτε πρόσβαση σε αυτόν.

The post Νέα Δημιουργία: Η χαβούζα καλά κρατεί πίσω από την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα