Ν. Αναγνωστάτος: Τα… λαμόγια της Κηφισιάς δεν με θέλουν για δήμαρχο

Η πίεση του κόσμου και η επιτακτική ανάγκη αλλαγής της δημοτικής αρχής Θωμάκου είναι οι δύο βασικοί λόγοι, που «ανάγκασαν» τον Νίκο Αναγνωστάτο να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο Κηφισιάς στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δεν είχα σκοπό να ξανασχοληθώ, αλλά με πίεσε ο κόσμος! Το επιχείρημα δε που ξεχείλισε το ποτήρι και με έκανε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος, είναι το γεγονός

ότι από 26% στον πρώτο γύρο των προηγούμενων εκλογών ο Γιώργος Θωμάκος κατάφερε να νικήσει τον Νίκο Χιωτάκη, επειδή δεν τον ήθελε ο κόσμος. Τώρα που ο κόσμος δεν θέλει τον Θωμάκο ποιος θα είναι δήμαρχος;» σημείωσε με νόημα ο κ. Αναγνωστάτος.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Νέα Λαμπρή Εποχή δήλωσε ενάντια στον τρόπο εφαρμογής της απλής αναλογικής, αποδίδοντάς την στην πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει άνω-κάτω την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένεκα της ένδειας στελεχών του στον χώρο.

Παράλληλα, ο κ. Αναγνωστάτος άσκησε δριμεία κριτική στην τακτική της Ν.Δ. να μην δώσει επίσημη στήριξη σε κάποιον εκ των δέκα περίπου υποψηφίων του χώρου στον Δήμο Κηφισιάς, αλλά να στηρίζει υπογείως, όπως είπε. «Είχε υποχρέωση η Ν.Δ. να το χειριστεί διαφορετικά το όλο θέμα στην Κηφισιά» σχολίασε ο κ. Ν. Αναγνωστάτος.

Ο ίδιος, πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσνης της υποψηφιότητας του, σε περίπτωση που οι πιέσεις προς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του αποδώσουν… «Το πρόβλημά μου στην Κηφισιά είναι οι ιδιοτελείς… Τα λαμόγια, όπως τα λέμε… αυτά δεν με θέλουν δήμαρχο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αναγνωστάτος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Αναγνωστάτου στο παρακάτω link:

The post Ν. Αναγνωστάτος: Τα… λαμόγια της Κηφισιάς δεν με θέλουν για δήμαρχο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα