Μόνο τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς η εξυπηρέτηση στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων και ρυθμίσεων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, ανακοινώνει ότι έως το τέλος της διάρκειας των έκτακτων μέτρων (3 Δεκεμβρίου 2020) θα εξυπηρετεί τους δημότες τηλεφωνικώς και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ψηφιακών υπηρεσιών του και μόνον σε έκτακτες περιπτώσεις διά ζώσης, κατόπιν ραντεβού.

Η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία για να λαμβάνουν οδηγίες και με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υποβολή αιτήσεων και την παραλαβή εγγράφων ή πιστοποιητικών.

Συνιστάται

στους δημότες να χρησιμοποιούν κατά το δυνατόν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.penteli.gov.gr.

Για τα ΚΕΠ η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατόπιν ραντεβού.  Η εξυπηρέτηση επειγόντων περιπτώσεων μπορεί να γίνει και χωρίς ραντεβού, με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και με τη χρήση της Ψηφιακής Πλατφόρμας MyΚepLive ή μέσω του Gov.gr.

Για αιτήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Δημότη τηλεφωνικώς στους αριθμούς 213 2050098-99 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου aitimatadimoti@penteli.gov.gr.

Για αιτήματα και έκτακτα περιστατικά Πολιτικής Προστασίας οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) του Δήμου Πεντέλης στον τηλ. αριθμό 210 8040580.

Σε ειδικές και επείγουσες περιπτώσεις, που απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία, η εξυπηρέτηση θα γίνεται αποκλειστικώς κατόπιν ραντεβού.

Οι τηλ. αριθμοί και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των υπηρεσιών του Δήμου που θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί το κοινό είναι:

ΥΠΗΡΕΣΙΑΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣE-MAIL01Κεντρικό Τηλέφωνο – Πρωτόκολλο 2132050000 / 2132050032-33mainprotocol@penteli.gov.gr02Ληξιαρχείο-Δημοτολόγιο[email protected]Ταμείο[email protected]Έσοδα[email protected]Διοικητικά θέματα2132050078/[email protected]Κοινωνικά θέματα2108100884, εσωτερικά 21, 22, 23koulakou@penteli.gov.gr07ΚΕΠ2132007000——————-

Όπως κατά την αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της πανδημίας έτσι και στο δεύτερο ο Δήμος Πεντέλης προβαίνει σε σειρά μέτρων εφαρμόζοντας τις οδηγίες και αποφάσεις των αρμοδίων αρχών, προκειμένου να συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην προστασία των Δημοτών, αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να επιδείξουν σύνεση και υπευθυνότητα, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των λοιπών αρμοδίων αρχών, να ενημερώνονται από έγκυρες και επίσημες πηγές για τις νεότερες οδηγίες που οι αρχές αυτές εκδίδουν και να εφαρμόζουν πιστά τους κανόνες ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προφύλαξης.

The post Μόνο τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς η εξυπηρέτηση στον Δήμο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα